- Podczas warsztatów kulinarnych nauczycie się jak oprawić i przygotować opolskiego karpia.
- Warsztaty zostaną przeprowadzone przez Szefa Kuchni Kamila Klekowskiego
- Czas trwania warsztatów: ok. 4-5 godzin, start o godz. 17:00
- Łączna liczba edycji: 6.
- Maksymalna liczba osób każdej edycji: 20. O uczestnictwie decyduje kolejność zgłoszeń.
- Zgłoszenia dokonuje się poprzez wypełnienie formularza wskazanego poniżej.
- Wiek uczestników: od 18 lat.
Miejsca i terminy warsztatów:
* 8 listopada 2021r. - Ozimek - Dom Kultury
* 9 listopada 2021 r. - Turawa - Rybaczówka - Ośrodek PZW
* 7 grudnia 2021 r. - Wołczyn - Dom Kultury
* 8 grudnia 2021 r. - Lewin Brzeski - Dom Kultury
* 13 grudnia 2021 r. - Niemodlin - Ośrodek Kultury
* 14 grudnia 2021 r. - Pokój - Przystań Karp
ILE TO KOSZTUJE?
Lekcje są bezpłatne, dofinansowane ze środków PO Rybactwo i Morze, w ramach projektu ze Stowarzyszeniem Dolina Karpia
Prosimy o wypełnienie zgłoszenia, zaznaczając preferencje dotyczące miejsca i terminu uczestnictwa w warsztatach.
!!! Wysłanie zgłoszenia nie gwarantuje uczestnictwa w lekcjach (decyduje kolejność zgłoszeń)
Organizator zastrzega możliwość zmiany terminów i miejsc przeprowadzenia lekcji, zwłaszcza w związku z trwającą pandemią.
ZGŁOSZENIA DO POBRANIA TUTAJ: