Szkolenie on-line: „Produkty lokalne i tradycyjne, możliwości ich wykorzystania, promocji i dostępności”

27 września 2022

Opolska Regionalna Organizacja Turystyczna zaprasza do udziału w szkoleniu on-line pn. „Produkty lokalne i tradycyjne, możliwości ich wykorzystania, promocji i dostępności.”, które odbędzie się 7 października 2022r. za pośrednictwem platformy szkoleniowej ZOOM.

Szkolenie poprowadzi Pani Izabela Byszewska - Prezes Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego. Tematem szkolenia będą produkty lokalne i tradycyjne, możliwości ich wykorzystania, promocji i dostępność. Szkolenie ma na celu ukazanie zasad, możliwości i dobrych przykładów współpracy producentów produktów lokalnych i tradycyjnych z restauratorami / lokalnymi przedsiębiorcami, którzy pragną oprzeć swoją ofertę na produktach lokalnych. Zapraszamy do udziału!

Poniżej załączamy program szkolenia wraz z formularzem szkoleniowym. 

Na wypełnione formularze zgłoszeniowe czekamy do 30 września 2022r.

Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.

W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt.

Szkolenie realizowane jest w ramach operacji pn. „Szlak Kulinarny Opolski Bifyj – promocja i upowszechnianie wiedzy dotyczącej dziedzictwa kulinarnego regionu” w ramach Planu Działania Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich na lata 2014-202, plan operacyjny na lata 2022-2023.

Formularz zgłoszeniowy i regulamin na stronie:  http://orot.pl/1409/527/zapraszamy-na-szkolenie-on-line-produkty-lokalne-i-tradycyjne-mozliwosci-ich-wykorzystania-promocji-i-dostepnosci-ktore-odbedzie-sie-07102022r-za-posrednictwem-platformy-zoom.html

Czytaj również